HomeBadminton VideosSF | MD | GIDEON/SUKAMULJO (INA) [1] vs. LEE/WANG (TPE) [7] | BWF 2020

Comments

SF | MD | GIDEON/SUKAMULJO (INA) [1] vs. LEE/WANG (TPE) [7] | BWF 2020 — 34 Comments

  1. 28:56 Tengil is back
    43:37 pukulan tipu – menipu
    44:09 backhand nya kenceng banget njirr

  2. Gideon should be super proud, played really strong net game and keeping the pressure on. Not just the standard net drop. Nice win Indonesia!!!

  3. These kind of videos I’ve only seen because of random algorithm is good to see it on trending

  4. Really?! This is what we’re watching now?!?

    5 minutes in**
    I’ve never been so into rackets!!!

  5. 31:10 i said they to stop it wkwkwk si chillin cengegesan abis di flick servnya di smash kokoπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  6. Semoga selalu sehat ya Kevin/Gideon, semangat terus dan tetap focus. Gbu all πŸ™β€

    Efek sepi turnamen, jd nonton ulang lg, udah yg keberapa kali nih, gak bosan2 πŸ˜„

  7. β€œThey’re cheeky characterful we LOVE watching them” what an outstanding way to describes the minions

  8. but he did not describe that for the minions! he was talking about indonesian supporters.

  9. Kalaupun minion kalah di final tapi bagi aq minion lah juara nya…karna slalu suka dngan prmainan mereka.

  10. irni yusnita maruhawa maruhawa samaaaaa
    Kayak galau dan linglung gak ada turnamen badminton maupun proliga volly
    Nontonin tayangan ulang utk ngilangin kebosenan πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

  11. δΊΊη”Ÿζˆε°±θ§£ιŽ–πŸ”“
    εœ¨ε…¨θ‹±ε…¬ι–‹θ³½ε››εΌ·ι£†εœ‹η½΅πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

%d bloggers like this: